Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Protizdrna plošča 635mm X 115mm

Protizdrna plošča 635mm X 115mm
Novo
Protizdrna plošča 635mm X 115mm

(na voljo tudi plošče v obliki črke L)

Z našimi protizdrsnimi ploščami Vam ponujamo rešitev, ki jo v prostoru mehansko pritrdite s pomočjo vijakov, žebljev ali spojk. Plošče so idealne za uporabo na stalno mokrih ali drugače neprimernih površinah za lepljenje. Izdelane so iz 1,6 mm debelega vremensko odpornega aluminija s protizdrsno oblogo, ki ne izgublja barve. Standardna velikost je 115 mm x 635 mm, vendar Vam lahko ponudimo tudi druge velikosti, oblike in katerokoli od naših barvnih opcij. Standardna velikost (115 mm x 635 mm) je izdelana s šestimi luknjicami za enostavno pritrditev s pomočjo vijakov in z zaokroženimi vogali za brezhiben ter estetski videz. Glede ostalih velikosti nas kontaktirajte.

Sedaj so na voljo tudi nove protizdrsne plošče v obliki črke L, ki so zaradi svoje oblike bolj primerne za stopnice oz. stopnišča, saj v celoti pokrivajo robove stopnic. Standardna velikost je 120mm x 45mm x 635mm, vendar odvisno od količine, vam lahko dobavimo tudi ostale dimenzij

Uporaba: Za notranjo in zunanjo uporabo
Dimenzija: 635mm x 115mm

Barva: v standardnih barvah

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
25.13€
Brez DDV: 20.60€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Model: PP06350115
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem