Menu
Košarica

Za javne ustanove so možna naročila z naročilnico, izstavljen e-račun in rok plačila 30 dni. Za podjetja je mogoča ta možnost ob predhodnem dogovoru. Za večje količine nas kontaktirajte za ponudbo.

Delovne hlače

Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSBOSMAN
Izjemno udobne in trpežne delovne hlače Bosman narejene iz 100% bombaža, ki ščiti telo pred visokimi temperaturami. Za bombažne tkanine je značilno, da ohranijo eleganten videz dlje. So nenadomestljive in brezčasne v proizvodnji delovnih oblačil.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gum..
27.89€
Brez DDV:22.86€
Delovne hlače Bosman z dodatnimi žepi
Več žepov
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHEZSBOSMAN
Udobne bombažne delovne hlače Bosman z dodatnimi žepi za shranjevanje delovnih pripomočkov. Izjemno trpežne in elegantne delovne hlače s kontrastnimi šivi. Zaradi svoje sestave nudijo odlično zaščito pred visokimi temperaturami.  Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem ..
44.47€
Brez DDV:36.45€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSDROGOWIEC2
Visoko vidne zaščitne delovne hlače Drogowiec so namenjena zaposlenim, ki opravljajo dela, kjer je dobra vidljivost ključnega pomena. Spadajo med zaščitna oblačila, ki v celoti izpolnjujejo zahteve standarda EN ISO 20471, kar bo zagotovilo varnost in prepoznavnost zaposlenih. Standard: EN ISO 2..
48.20€
Brez DDV:39.51€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSDROGOWIEC
Delovne hlače Drogowiec ustrezajo standardu EN ISO 20471 in zagotavljajo večjo varnost in prepoznavnost v delovnih razmerah, kjer je dobra vidljivost ključnega pomena.Standard: EN ISO 20471Zapiranje z gumbiPas na hrbtnem delu je prešit z elastičnim trakom za boljše prileganje D..
21.19€
Brez DDV:17.37€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSEXPERT
Delovne hlače Expert s prostornimi žepi so izjemno udobne in vzdržljive. Narejene so iz mešanice bombaža in poliestra, ki je najbolj priljubljena izbira za delovna oblačila, saj ohrani svoj videz dlje. Enostavne za vzdrževanje.Zapiranje z zadrgo in gumbomDva žepa s ..
57.54€
Brez DDV:47.16€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSFACHOWIEC
Izjemno udobne delovne hlače Fachowiec iz bombažnega platna z dodatkom poliestra odporne proti mehanskim poškodbam.Zapiranje z zadrgo in dvema kovinskima gumboma Dva žepa s vstavkom spredaj in dodatnimi žepi z zapiranjem na zadrgoPas na hrbtnem delu z notranjim elast..
39.20€
Brez DDV:32.13€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSFLEXICAMO
Delovne hlače Flexicamo so namenjene za uporabo v težkih delovnih pogojih. Odporne so na trganje in odrgnine. Prostorni in priročni žepi za shranjevanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbom Pas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom Dva vstavljena žepa ..
45.24€
Brez DDV:37.08€
Delovne hlače Gladiator
Več žepov
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSGLADIATOR
Zračne in udobne delovne hlače Gladiator z več prostornimi žepi odporne na mehanske poškodbe in enostavne za vzdrževanje. Kontrastni rumeni šivi poskrbijo za večjo opaznost.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPovišan pas na ledvenem predelu Pas na hrbtnem d..
42.68€
Brez DDV:34.98€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSKING
Izjemno vzdržljive delovne hlače King narejene iz tkanine polikoton ( mešanica bombaž/poliester), za katero je značilna dolga življenjska doba. Odlikuje jih visoka obstojnost barve in minimalno krčenje (zaradi pranja). Prostorni žepi omogočajo shranjevanje najrazličnejših delovnih pripomočkov. ..
19.87€
Brez DDV:16.29€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSKORSARZ
Izjemo vzdržljive in udobne delovne hlače Korsarz so narejene iz gosto tkanega 100% bombaža. Bombažna delovna oblačila so izjemno trpežna, imajo odlično toplotno izolacijo in higroskopske lastnosti. Zapiranje z gumbiZadnji del pasu je opremljen z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva vst..
24.27€
Brez DDV:19.89€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSLESNIK
Kamuflažne delovne hlače Lešnik iz mešanice bombaža in poliestra ohranijo svoj videz dlje. Enostavne so za vzdrževanje in izjemno udobne.  Zapiranje z zadrgo in gumbomDva vstavljena žepaPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoStranski žep s ..
29.19€
Brez DDV:23.93€
Blagovna znamka: Sara WW Model: DHSLION
Delovne hlače Lion narejene pretežno iz bombaža z dodatkom poliestra. Bombaž absorbira in hkrati odvaja toploto iz telesa. Zahvaljujoč temu oblačila uporabniku zagotavljajo izjemno udobje. Poliester po drugi strani poveča odpornost tkanine, zaradi česar oblačila trajajo dlje...
21.63€
Brez DDV:17.73€
Prikazujem 1 od 12 do 24 (2 strani)
Spletna stran za boljšo funkcionalnost uporablja spletne piškotke. Več o tem